Betonlook verf basislaag 2 Fijn

€ 18,49
Op voorraad
SKU
3BLV3017379

Betonlook verf basislaag 2 Fijn

Betoneffect laag 2 is pasteuze laag, die zich soepel laat verwerken met een plamuurmes die over betoneffect laag 1 wordt aangebracht. Deze laag geeft diepte en zorgt voor een glad effect. Hiermee bereikt u het mooie decoratieve aspect van glad beton, tevens wordt de laag hierdoor versterkt.

Gebruiksaanwijzing
Breng laag 2 met een breed plamuurmes (10-12 cm) aan door in verschillende richtingen te spatelen, dit gaat zeer eenvoudig. Breng net genoeg aan zodat de onderlaag een beetje zichtbaar blijft. Tijdens het drogen wordt deze laag transparanter en wordt deze een met de onderlaag. Als deze laag droog is, en u vindt dat deze te dekkend is, kunt u hem met schuurpapier doorschuren tot het gewenste effect.

Tip!
Dit doorschuren geeft een extra dimensie aan het geheel. Voor oppervlakken die extra worden belast zoals tafels, deuren, keukenkastjes etc.is de matte vernis aan te bevelen voor extra reinigbaarheid.

Inhoud: 800 gr.

Droogtijd 12 uur. Niet verwerken beneden een temperatuur van +8°C. Gereedschap direct reinigen met water. Koel, droog en vorstvrij bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen etc. vermijden. Damp/betonlookverf/spuinevel niet inademen. Uitsluitend gebruiken op goed geventileerde plaatsen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikt ademhalingbeschutting middel dragen. Geen/betonlookverf/zeer weinig oplosmiddelen. Voldoet voor de professionele gebruiker binnen aan Arbo.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
© 2014 BESTPRO