BETONLOOKVERF

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Betonlook voor de Muur basislaag 2 Fijn

Meer afbeeldingen

Betonlook voor de Muur basislaag 2 Fijn

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,49
Omschrijving: 

Betonlook voor de Muur basislaag 2 Fijn


De betonlook verf laag 2 is geschikt om u muur af te werken na het aanbrengen van laag 1. Doormiddel van laag 2 maakt u uw muur zo glad als u zelf wenst.


De Betoneffect laag 2 is een pasteuze laag, die zich soepel laat verwerken met een plamuurmes die over betoneffect laag 1 wordt aangebracht. Deze laag geeft diepte en zorgt voor een glad effect. Hiermee bereikt u het mooie decoratieve aspect van glad beton, tevens wordt de laag hierdoor versterkt.


Gebruiksaanwijzing


Breng de laag 2 met een breed plamuurmes (10-12 cm) de laag 2 aan door in verschillende richtingen te spatelen, dit gaat zeer eenvoudig. Breng net genoeg aan zodat de onderlaag een beetje zichtbaar blijft, tijdens het drogen wordt deze laag transparanter en wordt een met de onderlaag. Als deze laag droog is, en u vindt dat deze te dekkend is, kunt u hem met schuurpapier doorschuren tot het gewenste effect.


Tip! Dit doorschuren geeft een extra dimensie aan het geheel. Voor oppervlakken die extra worden belast zoals tafels, deuren, keukenkastjes etc.is de matte vernis aan te bevelen voor extra reinigbaarheid. Droogtijd 12 uur.


De inhoud bedraagt 800 gram, geschikt voor 2 vierkante meter (afhankelijk van de aangebrachte laagdikte).

Details

Droogtijd 12 uur. Niet verwerken beneden een temperatuur van +8°C. Gereedschap direct reinigen met water. Koel, droog en vorstvrij bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen etc. vermijden. Damp/betonlookverf/spuinevel niet inademen. Uitsluitend gebruiken op goed geventileerde plaatsen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikt ademhalingbeschutting middel dragen. Geen/betonlookverf/zeer weinig oplosmiddelen. Voldoet voor de professionele gebruiker binnen aan Arbo. Inhoud: 800 gr.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.