BETONLOOKVERF

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Betonlook voor de Muur basislaag 1 Grof

Meer afbeeldingen

Betonlook voor de Muur basislaag 1 Grof

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Omschrijving: 

Betonlook Muur basislaag 1 Grof 2,5kg


Doormiddel van deze betonlook laag 1 kunt u uw muren een betonlook geven. De betonlook verf brengt u aan op uw muur en geeft de muur de betonstructuur en grijze kleur. Indien het een gladde ondergrond betreft, adviseren wij u eerst de betonlook primer te gebruiken.


Betonlook Muur basislaag 1 is een fijne korrelige pasta die zich gemakkelijk laat verwerken doormiddel met de plakspaan en eventueel kwast. Het is een decoratief product dat na aanbrengen lijkt het op grof onbewerkt beton. Wij adviseren altijd om laag 1 af te werken met laag 2.. Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld. Voor een glad afgewerkt betonuiterlijk wordt laag 1 na droging afgewerkt met Betoneffect laag 2.


Toepassing


De basislaag kan op praktisch iedere poreuze ondergrond direct worden aangebracht zoals gipsplaat, stucwerk, hout, mdf etc. Op gelakte ondergronden, kunststoffen, metalen etc. eerst de Betoneffect primer aanbrengen. Voor oppervlakken die extra worden belast zoals tafels, deuren, keukenkastjes etc. is de matte vernis aan te bevelen voor extra reinigbaarheid.


Voorbehandeling


Zorg dat de ondergrond stofvrij is, poederende lagen eerst voorbehandelen. Vochtplekken ed. eerst isoleren. Leg op de grond karton of stucloper neer, wat op de grond valt kunt u gewoon nog gebruiken. Gebruiksaanwijzing Begin in het midden van het vlak en werk van hieruit naar buiten, stop niet voordat een vlak klaar is. Breng voor vlakken de laag 1 aan met een metalen plakspaan, of met de kwast voor kleine, holle en ronde vlakken oppervlakken. Door met grote bewegingen de plakspaan over het vlak te bewegen krijgt men het gewenste effect. Werk niet te netjes, juist door onregelmatigheid en dichte en open structuur krijgt u het specifieke betonuiterlijk.


De inhoud bedraagt 2,5 kilogram en is geschikt voor 2 tot 2,5 vierkante meter afhankelijk van de laagdikte.

Details

Droogtijd 12 uur bij normale temperatuur en luchtvochtigheid. Niet verwerken beneden een temperatuur van +8°C. Gereedschap direct na afloop reinigen met water. Koel, droog en vorstvrij bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen etc. vermijden. Damp/betonlookverf/spuinevel niet inademen. Uitsluitend gebruiken op goed geventileerde plaatsen. In geval van inslikken onmiddelijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikt ademhalingsbeschuttingsmiddel dragen. Geen/betonlookverf/zeer weinig oplosmiddelen. Voldoet voor de professionele gebruiker binnen aan Arbo. Inhoud: 2,5 kg.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.