Betonlook muur badkamer

Betonlook muur badkamer

U wilt uw muren op uw badkamer voorzien van een betonlook effect? Dat is geen probleem met onze betonlook verf. Echter er zitten wel enkele kanttekeningen aan vast. Zo is onze betonlook verf een product op waterbasis. Dat wil zeggen dat het alleen gebruikt mag worden op de verticale wanden. En niet onder de douche zelf. Onze betonlookverf mag niet continu onder water staan. Dit is vaak wel het geval als het onder de douche zelf is aangebracht. Ook adviseren wij het niet om het op de horizontale delen aan te brengen. Vaak blijft hier water op staan, en dan kan de betonlook op gaan lossen, wat resulteert in vlekken en beschadigingen in de betoneffect. Ook dient u de muren af te werken met onze matvernis. Deze sluit de betonlook laag af, waardoor deze velen malen vochtbestendiger is.

Kortom, de verticale wanden van uw badkamer kunt u er perfect mee behandelen, mits niet onder de douche zelf en dat deze niet continu onder water staan. Ventileert u de badkamer voldoende, dan is dit niet het geval en kunt u onze betonlookverf gerust aanbrengen.

Hoe brengt u de betonlook verf aan op uw badkamer?

Dit gaat heel eenvoudig, op gladde ondergronden dient u eerst onze betonlook verf primer aan te brengen. Altijd eerst ontvetten, vervolgens indien de ondergrond van hout betreft deze opschuren, en dan de primer aanbrengen.

Vervolgens brengt u de betonlook verf basislaag 1 aan. Dit is een soort pasta, welke u aanbrengt met een plamuurmes of plakspaan. Daarna brengt u betonlook verf laag 2 aan. Deze maakt laag 1 glad en zorgt voor een strak resultaat. Om de lagen af te sluiten brengt u de matvernis aan.

Deze stappen zijn zeer eenvoudig, vele particulieren en bedrijven gingen u voor!

© 2014 BESTPRO